Menu Gourmet

Foie Gras de Canard Maison aux 4 épices parfumé au Pommeau , toasts briochés, son mesclun et sa confiture d oignon confite au vin rouge
Homemade Duck Foie Gras flavoured with pommeau and spices accompanied by toasted brioche, mesclun and onion jam cooked in red wine

9 Huîtres N°3 de St Vaast la Hougue (M Hélie)
9 no. 3 oysters from St Vaast la Hougue

Assiette de Coquillages Farcies au Beurre d Ail
Plate of shellfish stuffed with garlic butter

8 Huîtres Chaudes N°3 Gratinées, Sauce Crémée au Pommeau
8 N°3 Oysters served warm au gratin in a creamy pommeau sauce

Découverte de nos Produits Fumés Maison,
(Saumon de Cherbourg ou d Ecosse Label Rouge selon arrivage , Magret de Canard)
(a taste of our home smoked produce : salmon from Cherbourg or Scotland depending on availability, duck breast)

********************

Turbot Poêlé Minute , Sauce Beurre Blanc
Turbot in a white butter sauce

Filet de Bœuf français poêlé,Sauce Porto Rouge mignonette de poivre sichuan
Fillet of French Beef with a port sauce andpepper

Trilogie de la Mer à la Crème de Poivron Rouge
A trio of fish in a red pepper cream

Filet de Cannette Sauce aux Herbes
Duck Fillet in a Herb Sauce

********************

Choix de dessert à la carte

* Le choix des desserts sera pris à la commande
Please give your choice of desserts when ordering

35.90 Euros –

Hors Boissons – Service Compris – Prix Net
Menu at 35.90 Euros with drincks are not and service included. Net Price